Wednesday, November 12, 2008

Petang..

Petang tadi rasa boring tahap ntah apa2 ntah... Jadi aku pun kuar ngan kawan aku ge minum petang.. Teringat masa kat UPM dulu, kalo petang2 nie, start lah tel roy, jep, jamal, mazmi dan kawan2 yg ada kat upm masa tue, ajak ge kedai mamak, makan roti canai... wah...tak leh nak lupa, sebab tiap2 hari mamak.. Pagi mamak, petang mamak, malam pun mamak... Bukan makan pun kadang2, just ge kuar minum n borak2 jer...Kenangan2...


Nagiri (trout n salmon)

Tadi teringin plak nak makan roti canai, tapi confirm takde jual.. Yang ada, semua makanan berat... erm...aku tengok nagiri jer yang kira ok saiznyer, bleh lah utk minum petang.. Jadi tadi minum kopi n nagiri, pasangan yang pelik, tapi itulah pilihan yang ada...


Cappucino (teh tarik takdok dahhhh..)

3 comments:

Sy Fazidawaty said...

waaa...nagiri..ne mok kalah tok..sushi king, here i come! =)

jep said...

adus teringat lak zaman2 suka buang masa kat upm dulu. :)) bersatu padu btul menu ko. mcm Aa, Ai Wei n Dahrani (bdk ikan upmkb). tp patutnye nagiri kene layan dgn sake tu. uhuk.. :D

Kamil L said...

Sy Fazidawaty - wah,sushi king eh..best2... pos sikit sitok :)

Jep-haha...aku ingat lagi bebudak itu,hubungan kaum yang mesra, susah nak jumpa kat mana2..hehe... Ini menu baru, sake tukar ngan cappuccino :)

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio