Friday, October 17, 2008

Video Kenangan Budak Budak Ikan UPMT Seisi 1999-2002

Video Kenangan Budak Budak Ikan UPMT Seisi 1999-2002




6 comments:

rauhunt said...

Kamil,

Trima kasih buat vid ni. Memori btul rasanya. Dengan watak Perempuan Melayu Terakhir, Seluar corak ular sawa, Anak Angkat Kak Maimun, Selipas Tandas (tp universal), Lagu Let It Be yg bukan dinyanyikan-tapi dicakapkan, Tanjong Demong, Bot Penambang, Durian, and last but not least Pulau Bidong ..2 tahun aku buat sampling kat sini ..pokcik Mat Teh jugok yg jadi tukang masak tetap ..kalu dia x dpt g sampling tunda

kamil said...

No worries :)
Hehe..tue ler, banyak kenangan, tp sayang gak, gambar tak clear sangat, maklumlah, ada gambar yg d scan, dan ada gambar yg diambil menggunakan kamera digital 1.3 ke 2.0 (tak ingat aku, kuzak ingat kot) :D

jep said...

rauhan, betul2. aku ketawa sorang2 ni. i wish i could turn back time utk baiki mane yg silap. cuma nk tmbh kat sini (apart from significant memories ko tu)...aku teringat kat z**rul dgn kapcai diraja, lol!!. & too bad xde org rekod tragedi kita semua mabuk laut mase kat atas bot g bidong tu.

mil, thanks for the time spent on the vid. lain betul muka aku dulu2. hahaha. gmbr x cantik xpe.. it's the memory that counts!

rauhunt said...

z**rul (sila gantikan ** dengan am) mmg lone ranger sokmo ..tp msa awal2 1st yr dia baik ngan roy ..pastu maybe roy malu nk kawan ngan dia sbb motor emas tu..tragedi kita semua mabuk laut?? ..mana ada semua, aku stedi je.

jep said...

hahaha. yeke ko stedi? jgn cover2 mat.. mcm roy. meleleh kat baju. uweekkk!! hahah.

yep c70 ke..c brp ntah sbb nmpk rangka je.

kamil said...

Jep-No worries :) a.a...sebut z**rul, kadang2, tak perasan akan kewujudan dia lam kelas..ahakss... Yg aku tak bleh lupa roy lah..muntah warna warni...(siap tak ngaku muntah lg tue wlpun kat baju bewarna warni)..hehe.. Roy muntah memang sesuatu yg amat DINANTIKAN sb sblm pergi dia slalu kata yg muntah dulu, aku, ko, z**ir, mat dll..siot je..siap ada susunan lg tue..tengok2, dia yg munrtah..memang terpuas hati yg amat sangat masa tue..haha...

Rauhunt-Betul ke tue mat, aku tengok muka ko merah je tahan mabuk..tp ko tak muntah lah macam R*Y(mungkin skarg ko tak mabuk dah kot mat).. hehe...

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio