Sunday, April 05, 2009

Cite best...

Sekarang kamen rider decade, versi terbaru siri kamen rider dah kuar.. Aku memang dari dulu ikut cerita kamen rider.. Memang best :) Skrg siri terbaru kamen rider decade menceritakan mengenai pengembaraan ke dunia masked rider yang sebelum ini. Maksudnya semua kamen rider dalam siri2 sebelum ini akan muncul dalam kamen rider decade.. Setakat nie hanya siri 1 hingga ke 10 sahaja yang baru diterbitkan...

Kamen Rider Decade 01


Watch Kamen Rider Decade 01 (subbed) in Action & Adventure | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 02


Watch [TV-Nihon]Kamen rider Decade 02 subbed in Action & Adventure | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 03


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 03 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 04


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 04 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 05


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 05 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 06


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 06 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 07


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 07 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 08


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 08 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 09


Watch (SUB) Kamen Rider Decade 09 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


Kamen Rider Decade 10


Watch Kamen Rider Decade 10 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com

3 comments:

Jep said...

wah! byknye!
tp citer2 tu leh kalahkan ke "I Not Stupid Too"??

=)) =))

juri_hakim said...

emmm bukan mil penat sailormoon kah?

Kamil L said...

Jep- haha..ko sebut je tajuk "I Not Stupid Too", aku tergelak dah... the best movie ever.. lawak nak mampus..haha...yg aku tak tahan tue bila cikgu bgtau yg dia tak apa2, akan sihat balit..tetiba je terus gambar dia mati...hahaha...

Juri_Akim- haha..dulu kecik2 tgk sailormoon, skrg kurang minat dah :p Sb skrg ada banyak anime yg best2 :)

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio