Tuesday, February 10, 2009

Ileks jap

Tak lama lagi University akan memulakan semester baru. Jadi seperti biasalah, kalo sem dah start, masing2 akan busy dengan study n keja masing2.. Jadi aku dan memeber2 kat sini buat barbeque sambil menghabiskan masa dengan berbual dan beberapa aktiviti lain.
masing2 menunggu daging masak :D Chef plak masak satu2 sb mau kasi daging panas bila makan..bila masak banyak sagat, nanti sejuk plak..itu kata2 chef lah :D
ops..nida tengok kapal terbang kot, tue yg mendongak ke atas..hehe

Kamariah sedia menunggu daging masak..lapar lah tue...hehe


hari nie aku bertindak sebagai pembantu kepada chef :D

14 comments:

oon said...

aih tang ikal mayang jak semua rambut kitak orang tok. mil, mak kitak tepon kmk nyuruh madah kitak guntin rambut hehe

khairul onggon said...

yobbi... nyamannya.. best eh.. blog tok bersalin kulit padu hehehe..

Jep said...

santai.. kang dah start sem x sempat lak nk enjoy. ape tu ko bakar.. bacon? =))

juri_hakim said...

wahhhhhhhhhhh mil...memang 'expertise'laaaaaa lam bidang B'Q ni...hehehe kenangan kat Tg Batu gitu :p. mil cuba la buat rambut cam bro baju biru tu...tgk sesuai ker tak ngan mil ...:)alang2 dah rambut panjang kan..cheers

oon said...

yerrr JK, berkenan dgn abang baju biru ker?? kacak rambut nya, persis leona lewis occayy. mil padah nya ju kim salam hehe

rauhunt said...

aik ..tak abih2 lagi isu rambut (aku tanak komen ..tolongla Kuzak, jgn paksa aku).

Kamil, ni barbeku sblum Hj Zainal pergi kt tempat kau ke? (dan kau cuba promosi diri kau sndiri tp dia tak layan)LOL

Sy Fazidawaty said...

aie, ktk makin gemok la.. hehe!

pawana said...

bro, jangan potong rambut!!!!
wakakak.....
dah interview ke abang haji tu buat ape kat sana??
cakap kat dia ramai orang 'mencari' dia kat sini wakakaka..

Kamil L said...

oon-bena kah shah? mun camya, terpaksalah me guntng rambut mek, tp hujung tahun depan lah :D a.a...

Khairul oon-a.a...baruk bersalin kulit, baruk rasa semangat balit bukak blog tok bilo warna dah tukar..hehe...

Jep-tue ler....aku minggu depan dah start kelas dah..huhu... Bacon? hahaha.... aku bakar ayam, daging, udang dan ikan jer jep :D

Ju - ju nie minat ngan rambut yg curly kat hujung yer :p . Padah ngan abang akim nya, baruk tauk :p Kelak mek madah shah :D

Rauhan-ko macam nak suruh Kuzake botae komen jer mat..hehe... Tak, ni gambar barbeque yg sehari sblm barbeque dengan haji...smlm pun ada gak barbeque ngan dia.. haha..mat, mana ada jual2 macam ghebeh :p

Sy Fazidawaty-gemok? wah..malu mek :p JK jgn jeles tau dengan kenytaan dri syfazidawaty :p

Pawana- wah...ok..setuju sangat tak potong rmbut :D dah tanya dah, dia ada meeting berkenaan dengan MOU dengan AMC... tue ler, smlm masa ngan dia, student dia msg tanya ada kelas ke tak..hehe...

juri_hakim said...

shah pun leh dandan rambut cam ya hehhehe kan mil????? bila lagi nak bergaya...kenjjj shah n kamil tok ehhh

Kamil L said...

kak juri_adik akim- eh, bukankah rambut shah dah kedak ya ju? :D

SyFazidawaty said...

aie?malu?best la owh..da perubahan skit.. =)

Jep said...

haa.. ni no offence. kalo ko dtg sini dgn rambut camtu.. mesti org ingat ko native :D just so u know, kat ithaca ni byk tribe diorg ;) huhu...

Kamil said...

syfazidawaty-hehe..aok eh...nang bagus mun ada perubahan kan :p

Jep-haha..kalo camtu, aku kena potong rambut lah sblm leh lawat ko kat Itacha :D

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio