Sunday, April 25, 2010

Ukuran Ikan


Ini adalah cara biasa untuk membuat ukuran bagi panjang ikan.

Garis merah mewakili Total Length.
Garis hijaumewakili Standard Length.
Garis biru mewakili Fork Length

3 comments:

Kal Jis said...

wow.. dr ikan hehehe.. sharing is caring bagus juak info kedak tuk.. dirik sekda ambik gambar lam laut kah kamil?

azham said...

huhuuu...ingat kan dah tak nak update blog :).

Kamil L said...

Kal Jis- teringin nak ambik gambar lam laut, tp sik da lesen menyelam lah..hehehe....

Azham-hehe....tue ler, dulu 2 bln aku tak update, penat sangat pegi lab, malam dah pengan dah..hehehe..skrg nie ada lg lab work yg belum siap, tp tak lah sebanyak dulu...tue yg ada masa n idea sikit nak update :)

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio