Sunday, April 04, 2010

4 kali berubah setahun..Skrg berubah lagi

Wah..wah (sambil geleng2 kepala), tak terasa, dah lebih 2 bulan aku tak update aku nyer blog... bukan sibuk, tp takde idea utk menulis..entahlah... kretiviti dah makin berkurang sejak umur meningkat :p

Skrg kat sini cuaca dah mula sejukkk... Musim luruh dah separuh jalan, tak lama lagi musim sejuk... Adus...aku tak suka cuaca sejuk.... Sejuk menyebabkan aku malas, suka tdr, susah nak bgn pagi dan semua berkaitan dengan benda2 yg akan menyebabkan aku malassss...

Minggu lepas aku mancing, dapat 2 ekor ikan pelik.. korang tgklah betapa peliknya ikan nie..huhu.. Korang rasa ikan apa nie?



9 comments:

Miss Ziela said...

ikan ni cam pelik je rupenye..huhu

erolnukman said...

wahh...ikan apa ya?

Kal Jis said...

ikan apa ya Kamil?? apa kata kita merik nama ikan erolnukman jak kekekeke :P

Kamil L said...

Miss Ziela- Yup, memang pelik sikit..Ikan ini ada di beberapa tempat d dunia.. emang eksotik :)

Erolnukman-hehe..yo namo eh elephant fish (Callorhinchus milii) :)

Khairul-yo namo eh ikan gajah..sebab ado belalai..hehe...

Cikgu Adham said...

salam...
ikan apa tu Bro... i sayy pelik juga... igt d kapit jah bnda pelik.. d laut jauh lebih pelik heh heh heh..

mantap la... Kamil makan ke ikan tu? masak apa yg best dan mantap pe,bagai heh heh ehh..

tgk ikan tu mcm menakut kan juga la kan heh heh.. walaupbagai mana pon. tahniah la kerana diberi peluang utk bertemu situasi sebegini..

sunguh bertuah anda..

Kamil L said...

Itu namanya ikan gajah :)
Digelar gajah sebab ada belalai...
Saya lepaskan balik ikan tue... tak sanggup nak makan, sb eksotik sangat... sayang plak tgk, risau pupus...huhu...

Bersyukur pada ALLAH kerna diberikan peluang sebegini.. Tak pernah terlintas di fikiran saya dulu masa skolah utk pergi sampai ke sini.. Syukur Alhamdulillah kerna dberikan peluang sebegini..

.si sepet. said...

kenapa mulutnye sungguh sexy? huhu
kesian pun ada bila tengok ^^

Kamil L said...

tue ler kan, kesian ikan nie...tp saya lepas balik arie tue :) yg 3 stooges arie tue tangkap n makan, tp diaorg kata tak sedap..huhuhu

Kamil L said...

tue ler kan, kesian ikan nie...tp saya lepas balik arie tue :) yg 3 stooges arie tue tangkap n makan, tp diaorg kata tak sedap..huhuhu

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio