Sunday, June 28, 2015

Telah Sekian Lama

Salam,

Mungkin ramai dah tak ikut blog ini sejak kali terakhir update adalah setahun yang lepas. Sejak mula bekerja dulu, rasa dah tak banyak masa untuk menulis, sebab balik dari kerja, penat dan kekadang bawa kerja balik ke rumah. Tapi itulah lumrah bila dah bekerja. Kalau masa belajar dulu, bolehlah ada masa untuk menulis blog. Ingat nak tutup juga blog nie, tapi rasa sayang plak, sebab lama juga dah blog nie wujud. Dari masa belajar, bujang hinggalah dah kahwin. Cerita pasal kahwin, tak terasa dah 6 bulan aku jadi suami orang. Hidup sebelum kahwin dan selepas kahwin memang ada perbezaaannya terutamanya bila melibatkan tanggungjawab sebagai ketua keluarga. Nie gambar masa akad nikah aku dulu. Debarrr......hehehe...

6 comments:

Lea Ismail said...

tahniah. kamek nangga IG kitak pun mikir mesti dah nikah nya tok. rupanya benar. selamat pengantin baru walaupun lewat . kamek doakan semoga kitak bahagia bersama pasangan dan kekal sampai jannah. n lupak tek semoga dpt anak-anak yg comel dan bijak

.si sepet. said...

heee selalu je browse ur blog tapi rasa juga macam lama nye si kamil ni tak update.. apepun nanti september sila turun KL heee :)

Kamil L said...

Terima kasih Lea Ismail. Btw, raya d seni tahun tuk tek?

Si Sepet..hehehe..macam ada crita best je nie... INSYAALLAH, PM tarikh cepat2 nanti..bleh minta cuti awal..hehe...

Cikgu Bio said...

Tahniah Kamil.. nasib baik ternampak dlm blog ni yg kamil dah kawen.. tahniah!

farah said...

congratz!

Muallim Adham said...

slm...

tak tahu plak saudara Kamil dh kahwin.. alhamdulillah, tahniah.. barakallah. semoga mendapat barakah atas ibadat nikah ni...

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio