Wednesday, November 03, 2010

Harijadi dan Bola

Baru2 nie ge sambut harijadi kawan yang ke 40. Semua geng2 bola yang datang. Kek harijadi pun kek bola. Kitaorg dua sem berturut2 dapat naib juara dalam pertandingan futsal d Uni of Tasmania. Tak pernah lagi dapat juara..haha... Sem lepas kalah ngan group pelajar dari Oman. Sem nie plak kalah ngan group dari Australia. Yang menariknya group kitaorg, ahlinya datang dari benua yang berlainan. Ada yang berasal dari Arab, Australia, US, Jerman, Afrika dan aku sendiri, dari Malaysia.. Sekarang kitaorg ikut pertandingan bola kat luar plak yang dianjurkan oleh badan sukan Australia. Kali nie lawan yang kitaorg jumpa bukan calang2, sb kebanyakkan merka bermain bola secara profesional. Baru abis 3 games, kitaorg hanya mampu menang 1 game je, 2 lagi kalah.. Ada 7 lagi games yang menanti lepas nie. Harap2 keputusan lepas nie memihak pada kitaorg :)





4 comments:

erolnukman said...

good luck! ari ya baruk pas main futsal juak kmk org..nang sikda stamina.5 minit jak ku main,lalu mintak tukar..hahaha! pas ya lalu jd keeper sampey abis masa..hahaha

Kamil L said...

tima kasih :)
hehehe..sik po, mun selalu main, mesti ada balit stamina kelak :)

wa kaljis said...

Mil.. sib bait gambar dirik megang cangkir jak.. mun megang botol mcm geng nok lain tek alu san jak blogger nangga hehehe... niway, gudluck ngan team ktkorg..

Kamil L said...

wal kaljis- hehe...ya lah kan..mun megang botol segek yo, mesti jd gosip besar eh...haha... tima kasih khairul.. kenek tuk group mek urang dalam kedudukkan ke 3 dalam group (dari 7 groups)

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio