Thursday, August 20, 2009

Salam Ramadhan

Selamat Berpuasa kepada semua pengunjung blog ini... sempena bulan yang mulia ini, maaf sekiranya ada tulisan yang menyingung perasaan selama ini...
Blog nie lama dah tak d update memandangkan buat masa sekarang saya masih sibuk dan bila sibuk, idea pun takde...
Apapun, salam ramadhan...bersyukur kita dapat bertemu dengan ramadhan lagi untuk tahun ini....moga puasa kita kali ini diterima oleh-NYA... Amin

7 comments:

Cikgu Adham said...

slm... lama jugak kamil x update ni heh heh.. selamat menyambut ramadhan la deh.. semoga ibadat tahun ni lbh mantap walau dimana jua berada.. kawe pon tahun ni beraya d kapit je, x balik kelantan...

*wink wink* said...

waaa...new page look owh..=)
slmt berpuasa kat ktk juak...dah 3 taun ktk posa cnun.. =)

Monalea said...

Selamat berpuasa untuk kitak walau dimana saja kitak berada

Kamil L said...

Cikgu-tue ler kan..lama tak update :D Selamat berpuasa gak cikgu.. Tak balik? takpe, sekali sekala beraya d perantauan.. ini kali pertama ke raya kat swk cikgu?

win wink-a.a..3 kali dah berpuasa kat situk..huhu...slamat berpuasa gak kat kitak :)

Monalea-selamat berpuasa gak :)

khairul onggon said...

Selamat berposa di bulan ramadhan kamil... :)

Kamil L said...

Khairul, selamat berpuasa juak kat kitak dan paling penting, SELAMAT KEMBALI :) Lamak dah sik baca blog kitak :)
sik tauk kitak dah mengaktifkan diri sejak Julai dolok... :)

Anonymous said...

perlu menyemak:)

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio