Friday, March 23, 2012

Gambar




Lama tak update blog ini. Aku tak nak blog nie terkubur. Walaupun sibuk, aku akan cuba update wlpun tak banyak benda yang aku dapat ceritakan :)

6 comments:

wa khairul onggon said...

Teruskan update Kamil.. samalah kita ncoba utk bertahan ngupdate blog hehe.. Gambar 1st ya nang kacak.. Kagum eh.. :)

Arnold Ritchie said...

Jumpa jugak blok En Kamil akhirnya!
btw, pandai ambil gambar o (?_?)

Kamil L said...

Khairul-Thanks Khairul :) ya lah kan, kamek pun masih cuba bertahan tuk..hehe.. lamak juak dah blog tuk..mun sik di update, sayang juak..huhu

Arnold- hehe...tima kasih kerna sudi melawat blog saya yg tak seberapa ini :) Ambik gambar tue hanya hobi..tak pandai sangat :)

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
bagi" motivasi
keberuntungan selalu menghampri kita
hanya saja kita yg trkdng tdk brfkir demikian.,.
si tunggu kunjungan baliknya gan.,

Pemikir said...

hebatlah bro sekarang

**ibu syaz** said...

suka tengok gambar nihh ...

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio