Monday, March 28, 2011

Tahune Forest Airwalk, Tasmania

Hari tue sempat pergi bercuti di Tahune Airwalk.. memang menarik dapat berjalan di celah2 pokok yang tinggi... Tenang sikit fikiran bila dapat berehat dalam keadaan yang tenang dan sunyi dengan udara yang segar.. Ini adalah antara gambar yang sempat diambil masa percutian tersebut..











8 comments:

erolnukman said...

besar2 juak pokok kat sia pok...best da jak.pa gik tempat2 menarik sinun?

Kamil L said...

ada banyak tempat best kat situk...tp hanya masa jak sik ada utk berjalan2..huhu.. kelak mun dah abis study, rasa nak datang agik situk, hanya utk bercuti.. sik maok mikir pasai study gik dah..hehehe

Muallim Adham said...

Bismillah..
salam alaik my brother Kamil.. lama sungguh x singgah cni.. mmg dlm 1-2 tahun ni kurang aktif berblog... apa2 benda byk update d fb je hehe.. tp tgk Kamil mempunyai aktiviti yg cukup mantap.. lebih mantap dari kami di Kapit heheh.. semoga mantap sokmo deh..

Kamil L said...

Waalaikummussalam Brother Adham...Terima kasih :)
Tue le kan, lama tak dengar kbr berita dari org d Kapit :) Adalah sikit aktiviti skrg, tp terhad juga. sebab skarang bulan2 akhir d bumi Australia. INSYAALLAH akan balik for good Raya ini. Kalo ada kesempatan, teringin nak singgah d Kapit hujung thn nie sblm cuti sekolah bermula. INSYAALLAH :)

Muallim Adham said...

Kamil, insyaAllah.. Sila la dtg.. Jika umur kawe masih pjg, jika kawe masih berkhidmad d kapit, insyaAllah bleh kita jumpa

Kamil L said...

INSYAALLAH.. :)

L@dykiki said...

beshnye kat sini!!

Kamil L said...

Hi Ladykiki- a.a..nang best..tp mek gayat..haha

Pukul berapa jam sekarang???

Music Radio